Festivalul Martisor 2016 Torino Italia

0
8636
Festivalul Martisor 2016 Torino Italia

Festivalul Martisor 2016 Torino Italia Moldoveni din Torino

Festivalul Mărțișor 2016 — Moldoveni din Torino, Italia diaspora: O Celebrare a Tradițiilor și a Bucuriei Comunității Dragii mei, cu mare bucurie vă împărtășesc emoțiile trăite la Festivalul Mărțișor 2016 din Torino. Acest eveniment, ajuns la a opta ediție, a fost o adevărată sărbătoare a spiritului moldovenesc în Italia. Chiar dacă am avut îndoieli despre necesitatea continuării acestei tradiții, prezența și entuziasmul vostru m-au convins de importanța ei.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul acestui eveniment. Un mulțumire specială se îndreaptă către artiștii Pavel Stratan și Grigore Gherman, precum și către Consulul General al RM din Milano, Sergiu Goncearenco. Nu pot să nu menționez și prestația excepțională a lui CELENTINO, al cărui talent ne-a adus mai aproape de legendara prezență a lui Adriano Celentano!

Pavel Stratan Italia Torino

Dragi prieteni moldoveni și români din Torino și din întreaga lume, vă invităm să vă alăturați comunității noastre vibrante pe Facebook! Aici veți găsi un loc plin de căldură și prietenie, unde puteți împărtăși experiențe, tradiții și să celebrați împreună frumusețea culturii noastre. Faceți clic pe acest link pentru a descoperi grupul nostru și a deveni parte din familia noastră extinsă. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Moldoveni din Torino Italia martisor 2016 foto video galeria

Foto si video site-ul News Events Turin servicii d calitate pentru nunti, botezuri in Italiapreviti portfolio fotograf si cameraman.Priviţi imaginea din acest articol

Spectacolul a fost o explozie de culoare și pasiune, cu dansuri vibrante de la grupul «Hora Basarabiei», poezie și cântece care ne-au adus aminte de frumusețea meleagurilor noastre natale. Larisa Cibotaru-Olarescu, prezentatoarea evenimentului, a reușit să ne încălzească sufletele cu un program excepțional, plin de emoție și autenticitate.

Am petrecut o zi de neuitat, revăzând prieteni dragi și bucurându-ne de un program artistic de înaltă calitate. Mulțumim, pentru efortul tău neîncetat de a aduce bucurie în comunitatea diapora noastră in Italia Torino!

Fotograf și Videograf Profesionist pentru Nunti și Botezuri în Torino Milano, Italia

Și pentru că amintirile frumoase merită să fie păstrate pentru eternitate, vă ofer serviciile mele de fotograf și videograful pentru nunți, botezuri și orice alt eveniment special in Italia. Capturăm momentele voastre prețioase cu profesionalism și pasiune, garantând că fiecare zâmbet, dans și emoție vor fi imortalizate în cele mai frumoase imagini și videoclipuri.

Modalități de Contact:

WhatsApp :TRIMITE DE AICI ! Facebook Messenger fotograf nunta italia: TRIMITE DE AICI !

Nu ezitați să mă contactați prin WhatsApp sau Facebook Messenger sau să folosiți formularul de pe această pagină. Răspund cu promptitudine la toate solicitările și sunt aici să vă ajut să transformați momentele speciale în amintiri veșnice. Sunați-mă sau lăsați-mi un mesaj, și să începem să planificăm împreună capturarea magicului vostru eveniment!

Moldovenii din Torino – păstrăm tradițiile și amintirile vii!

Moldovenii in Italia Torino foto video Video Martisor 2016

[sg_popup id=»2″ event=»onload»][/sg_popup]

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь