2.4 C
Province of Turin
Среда, 4 октября, 2023

Fotograf nunta Torino, Milano, Verona, Brescia, Novara, Cuneo, Bologna, Como, Bergamo - Toata Piemonte si Liguria, Lombardia. Filmari Nunti botezuri Nord Italia

Filmari nunti botezuri Italia Fotograf nunta Torino Nunta, botez, fotograf album nunti Italia, Moldova.
WhatsApp :TRIMITE DE AICI ! Facebook Messenger fotograf nunta italia: TRIMITE DE AICI !
Sito web!
Servicii foto - video, montaje profesionale, albume foto, book video digitale in Full HD
Nunta Moldoveneasca in Italia filmari in HDFilmari nunti botezuri Italia Super oferta nunta in Italia, sunati chiar acum!!!

Aveti un botez sau nunta? Atunci pentru voi SUPER OFERTA, sunati chiar acum!!!


Tel. +39 32 98 846 846
Oferta fotograf botez in Italia, sunati chiar acum!!!


Filmari nunti botezuri Italia Fotograf nunta Torino în Italia și Europa

Bine ai venit! Ne prezentam.. suntem sot si sotie Sergiu si Natalia. Ne putem imagina ca fotografi de nunta si operatori video fara frontiere. Din 2008, am lucrat ca fotograf la peste 100 de nunți în mai multe orase și tari. Îmi place să fotografiez cupluri cu emoție și dragoste de aventură, nu există granițe pentru locurile în care aș putea merge într-o călătorie foto pentru fotografii de nuntă sau poveste de dragoste, sedintă foto Love story. Îmi place să creez fotografii uimitoare.
Vedeți seria completă de la nunți pe noul site-ul meu la acest link.

Filmari nunti in Italia
Fotografierea preferată și cea mai bună tehnică a lui Nikon e Sony

Filmari nunti botezuri Italia Fotografiem multe în Italia - nunți, fotografii de portret și, de asemenea, călătorim pentru a filma în toată lumea. Ne iubim foarte mult profesia și o dedicăm aproape în fiecare zi din viața noastră. Facem poze repede, discret. Vorbesc fluent în italiană și română rusă. Când filmez în străinătate, pot să ajut întotdeauna în organizarea filmării sau orice alte întrebări dacă nu vorbiți o limbă străină. Filmari nunti botezuri Italia
Dacă îți place munca mea, scrie sau sună la +39 3298 846 846 pentru a-ți verifica angajamentul la data nunții tale sau pentru a afla despre orice altă fotografie. Site-ul are și link-uri către profilurile mele de pe rețelele de socializare, nu ezitați să adaug ca prieten, postez mereu noutăți și fotografii proaspete acolo.

Filmari nunti botezuri Italia Fotograf de nunta in Italia foto video
Wedding Torino Tutte le foto e video https://www.fotovideonuntabotez.it

Accept comenzi pentru fotografie de nuntă în Italia pentru 2021. Puteți rezerva o dată cu 3-9 luni în avans. La data programata este posibilă fotografia de câmp.

Fotografiile în străinătate sunt realizate pe tot parcursul anului. Toate cererile de fotografiere sunt individuale, dar vă puteți alătura planurilor existente sau scrie propunerea.

Scrieți o scrisoare în care să indicați data nunții, locația, numărul de invitați, momentele importante ale nuntii, ale petrecei. Este nevoie de fotograf pentru 10-12 ore de muncă sau pentru o scurtă filmare? Dacă filmarea nu este necesară în Italia, scrieți datele călătoriei dvs., țara, orașul, poate numele hotelului, datele aproximative posibile de filmare, indiferent dacă veți fi singuri sau alături de oaspeți.

Filmari nunti botezuri Italia Fotograf de nunta in Italia foto video Fototraf professionist Torino Italia
Wedding Torino Tutte le foto e video https://www.fotovideonuntabotez.it

Costul fotografierii constă în muncă + costuri de transport (dacă filmați în afara Italiei). Fotografiile de nuntă și o sesiune de fotografii de sedinta foto Love story, sunt posibile pe o comandă individuală, cost + cheltuieli de călătorie (dacă este necesar).
Dacă ați ajuns la această secțiune, atunci v-au plăcut fotografiile și videoclipurile noastre! Așadar, ca și noi, apretati fotografile de înaltă calitate, făcute din vizualizarea cărora iti vin lacrimile și înseamnă că vezi fotografiile tale de nuntă și familie în Italia: luxoase, neobișnuite și emoționale!

Și cel mai important: înseamnă că sunteți un cuplu îndrăgostit nebun, care apreciază ceva care nu șterge timpul și planifică în prezent cel mai minunat eveniment din viața lor !!!

Suntem un cuplu căsătorit) Lucrăm în domeniul serviciilor foto din 2008 și ne-am stabilit ca o echipă de profesioniști care oferă rezultate excelente garantate.

Filmari nunti botezuri Italia Nunta botez romanesc torino cameraman fotograf italia
Wedding Torino Tutte le foto e video https://www.fotovideonuntabotez.it

Recenzii ale clientilor

Am ales fotografi din Torino, pentru că la Milano n-am găsit, sunt unici, într-un singur exemplar)
Fotografii Sergiu si Natalia, opinia mea...imi place ca ce combină cel mai important lucru în ei - profesionalismul și dragostea pentru munca lor. În ziua X, la ora și locul specificate, tipii au sosit clar <atenție!> De la Torino)

Nu ne cunosteam, am vazut accidental pe pagina lor de Instagram, din timp, am corespondat și am pornit pe Skype, am discutat detailat ce dorim pentru ziua nunții noastre, am planificat sedinta foto Love story, ne-au dat sfaturi, idei. In ziua nunti sau prezentat puntuali, fotografii au ajuns in anticip la Milano. Cu câteva zile înainte de X-day, ne-am întâlnit cu băieții pentru a ne cunoaște mai bine, ne-au fermecat în mod natural și ne-au spus multe puncte interesante și importante din experiența lor de nuntă.

Băieții au o mulțime de echipamente profesionale, inclusiv lumină de înaltă calitate !!! Și oricine înțelege chiar un pic în fotografie știe cât de important este acest lucru, mai ales când, de fapt, cel mai bun restaurant din Milano a fost locația principală a ședinței noastre foto de nuntă.
Filmari nunti botezuri Italia foto video Nunta moldoveneaca Torino fotograf preti restaurant moldovenesc buni cameraman nunti italiaComunicând în prealabil cu alți fotografi cu cuvântul, aceștia au rostit imediat sincer - restaurantul este întunecat, este greu să facem poze, nu putem garanta nimic, DAR băieții de la Torino nu au fost deloc jenați! ))) Au fost pentru prima dată în restaurant, am avut doar 1 oră, pentru că după ce am avut tabloul în biroul de registru și mai avem nevoie să ajungem acolo cu blocaje de trafic în Milano, iar seara când toți oaspeții sau adunat in restaurant vor face poze. După părerea mea, băieții au făcut o treabă excelentă)) restaurantul este într-adevăr amurg, nu există ferestre în sala principală, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe băieți să se adapteze instantaneu și să înceapă să filmeze și vreau să notez că acest restaurant este foarte popular pentru fotografia de nuntă, iar fotografiile multor fotografi sunt obiectiv inferioare ale noastre) ) O altă calitate importantă a Nataliei si Sergiu... ca au controlat situația și i-au ținut pe toți în mâini)))))
Fotograf de nunta in Italia Nunta botez romanesc Filmari nunti botezuri Italia
Acest lucru a fost resimțit mai ales în biroul de registru! Eu și soțul ne-am temut cu toții că nu vom auzi când am fost invitați la difuzor, pur și simplu am fost pierduț în spațiu)))) și dacă nu ar fi fost pentru instrucțiunile sensibile ale Nataliei și o descriere pe etape a laturii organizaționale a problemei, ce să facem, în ce mână inelul , care este primul, unde să ne ridicăm, pentru a nu arăta ca o turmă de oi))) Cred că ne-am fi confruntat cu Mihai doar pe fruntea noastră când am intrat în camera în care s-a desfășurat întregul proces, pentru că în biroul registrului creierul era deconectat de la nervi. Din păcate,n- am putut conta pe părinți, ca ei au avut propria lor comedie în acel moment (nu înțelegiau ce să facă, și cum să se compoarte, copiii s-au căsătorit))) În plus, m-am uimit că eu (o persoană cu fața serioasă pentru totdeauna) zâmbesc aproape în fiecare fotografie, deși imediat după filmare eram convinsă că voi avea din nou o expresie facială serioasă peste tot, chiar dacă Mihai din familia noastră zâmbea pentru el, nu era nevoie să vă faceți griji
Voi lăsa un link a site-ul www.fotovideonuntabotez.it (întrucât mi -au cerut de mai multe ori cum să-i contactez pe fotografi) Băieți, vă mulțumesc pentru fotografiile noastre superbe!

Nunti, botezuri Torino Piemonte Italia info@fotografitalia.com Nunti, filmari, cameraman, filmare torino italia, cameraman nunta, Fotografie si Video de inalta calitate, fotograf nunta torino, Nunta, Botez, Cumatria, Aniversare, nunta, Torino Italia, Restaurant Romanesc Torino nunti moldovenesti, Imagini de la nunta moldoveneasca in Italia Piemonte, formatii musica lautari dj Fotograf nunta Torino

Filmari nunti Italia WhatsApp: TRIMITE DE AICI !

Filmari nunti botezuri Italia  Facebook Messenger fotograf nunta italia: TRIMITE DE AICI !

Restaurant moldovenesc Torino Milano Verona Pavia Bergamo Padova Genova Livorno Pisa Savona San remo Portfolio fotograf in Italia foto slide show Fotograf nunta Torino

Playlist video nunta botez cumatrie Italia Piemonte, Lombardia, liguria, Emilia


Fotograf Torino, Alessandria, Asti, Biella, Cuneo, Novara, Verbano-Cusio-Ossola, Vercelli Alessandria, Vinadio, Entracque, Valdieri, Acceglio, Asti (AT) Locana, Bardonecchia, Garessio, Fossano (CN) Collegno, Rivoli, Nichelino, Settimo, Torinese, Vercelli, Biella, Grugliasco, Chieri, Pinerolo, Casale Monferrato Venaria Reale, Alba Verbania, Bra, Carmagnola, Novi Ligure, Tortona, Chivasso... +39 3201411145 Cumatria Botez nunta foto si video muzica live dj cantec, datsatori Torino Italia

Fotograf de nunta in Italia Filmari nunti botezuri Italia
Wedding Torino Tutte le foto e video https://www.fotovideonuntabotez.it

Fotograf cumetria, nunta moldoveneasca Milano, Brescia, Monza, Bergamo, Como, Busto Arsizio, Sesto San Giovanni, Varese, Cinisello, Balsamo, Pavia Cremona, Vigevano, Legnano, Gallarate, Rho, Mantova, Lecco, Cologno Monzese, Paderno Dugnano Lodi, Lissone, Seregno, Rozzano, Desio, Cantù

 WhatsApp : TRIMITE MESAJ DE AICI ! Facebook Messenger fotograf nunta italia: TRIMITE DE AICI !

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger fotograf nunta italia: TRIMITE DE AICI !

 

1 КОММЕНТАРИЙ

  1. Salve, mi sposo a fine gennaio e non ho ancora un fotografo. Vorrei un preventivo se è possibile. Mo sposo a Mondovì (Cuneo)
    Distinti saluti

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Яндекс.Метрика